Τομέας Οικονομίας &
Διοίκησης

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Τομέα

Περισσότερα

Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Τομέα

Περισσότερα

Τομέας
Πληροφορικής

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Τομέα

Περισσότερα

Τομέας Υγείας - Πρόνοιας
- Ευεξίας

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Τομέα

Περισσότερα

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων
και Περιβάλλοντος

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Τομέα

Περισσότερα

Ο Άγιος Αθανάσιος, είναι η μεγαλύτερη προσφυγική κωμόπολη του Ν.Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται 20 χιλιόμετρα δυτικά της Θεσσαλονίκης. Είναι χτισμένος πάνω στον οδικό άξονα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών.

Ιδρύθηκε από πρόσφυγες 25 χωριών της Ανατολικής Θράκης και 7 της Μικράς Ασίας, από την περιοχή της Σμύρνης. Η εγκατάσταση των προσφύγων, που έγινε στο αγρόκτημα (τσιφλίκι) Βαρδάρ Καβακλή εκτάσεως 26.000 στρεμμάτων, άρχισε τον Οκτώβρη του 1922 και συνεχίστηκε μέχρι το 1924. Το τσιφλίκι ανήκε σε τούρκο αξιωματούχο και το καλλιεργούσαν χριστιανοί κολίγοι. Με την απελευθέρωση της Μακεδονίας το 1912-13, το τσιφλίκι περιήλθε στον ισραηλίτη Μαλλάχ. Αυτός απασχολούσε εκεί 10 οικογένειες τουρκόγυφτων, που το εγκατέλειψαν μόλις ήρθαν οι πρώτοι πρόσφυγες. Η τότε κυβέρνηση το απαλλοτρίωσε για να δοθεί στους πρόσφυγες. Σ' αυτούς επίσης δόθηκαν και άλλα 35.000 στρέμματα από την περιοχή της Σίνδου. Από τον Οκτώβρη του 1922 στην περιοχή αυτή εγκαταστάθηκαν οι πρώτες 25 προσφυγικές οικογένειες και μαζί οι πρώτοι κάτοικοι του νέου οικισμού, που προέρχονταν από το Κερμένι της Ανατολικής Θράκης. Η εγκατάστασή τους έγινε πρόχειρα και προσωρινά στα λιγοστά χαμόσπιτα, στις αποθήκες και στους στάβλους του τσιφλικιού. Από την άνοιξη του 1923 και μέχρι το φθινόπωρο του 1924 εγκαταστάθηκαν κατά μήκος του οδικού άξονα (σημερινή Λεωφόρο Αθηνών) και σε βάθος προς βορά, περίπου 600 οικογένειες.

The Municipality of Agios Athanassios,  geographically, is part of the 2.400 km2 valley of  the Axios river, one of the most important agricultural areas in Greece.

The Municipality itself covers an area of 158.100 acres with a population of 14.387 (2001) and neighbours with all national roads and railroads. It is made up of six  districts (Agios Athanassios, Gefyra, Mesimvria, Vathilakkos, Anhialos, Xirochori).

It is situated  in the Northwest of the county of Thessaloniki, just 30 km away from the city of Thessaloniki. It borders with the county of Kilkis in the North, the county of Kallithea in the East, the counties of Chalkidona and Koufalia in the South. It’s western border is defined by the Axios river.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1994. Το χρονικό μιας συγκλονιστικής αποκάλυψης

Το διδακτήριό μας βρίσκεται δίπλα σε ένα σημαντικότατο μνημείο, το Μακεδονικό Τάφο του Αγίου Αθανασίου. Εδώ αναδημοσιεύουμε το άρθρο της Αρχαιολόγου Μαρίας Τσιμπίδου - Αυλωνίτη, Υπεύθυνης της ανασκαφής, από το "Ενενήντα Επτά", τo Περιοδικό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, Τεύχος 7ο

 

 

Την άνοιξη του 1994 η ΙΣΤ' Εφορεία Αρχαιοτήτων πραγματοποίησε εκτεταμένη ανασκαφική έρευνα στον μεγάλο τύμβο που υψώνεται στο ανατολικό όριο του Δήμου Αγ. Αθανασίου, 25 χλμ. δυτικά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, δίπλα σχεδόν σε έναν μακεδονικό τάφο με ιωνική πρόσοψη, που είχε αποκαλυφθεί το 1970 στην τότε ιδιοκτησία της «Βέτλανς-Νάουσα» (το εργοστάσιο δεν λειτουργεί σήμερα και όλη η έκταση είναι πια κοινόχρηστη). Γύρω στα 600μ. νοτιότερα υψώνεται ένας ακόμη τύμβος, ο οποίος την προηγούμενη δεκαετία είχε γίνει στόχος έντονης αρχαιοκαπηλικής δράσης αλλά και παράνομης αμμοληψίας.

Η ανασκαφική έρευνα των ταφικών τύμβων της περιοχής Αγ. Αθανασίου, η διαμόρφωση και ενοποίησή τους σε ενιαίο αρχαιολογικό πάρκο, είχε ενταχθεί ήδη από το 1992 στο πρόγραμμα των έργων της Εφορείας μας, ενόψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Την έναρξη όμως της ανασκαφής στον συγκεκριμένο χώρο επέσπευσε η επικείμενη επέκταση του πολεοδομικού σχεδίου του οικισμού του Αγ. Αθανασίου προς ανατολάς, που απειλούσε με οικοπεδοποίηση ως και τις παρυφές του τύμβου.

Κατά τον σχεδιασμό της ανασκαφής, προβληματιστήκαμε έντονα για τον τρόπο διερεύνησης του επιβλητικού γήινου όγκου, που δέσποζε στην περιοχή με ύψος σχεδόν είκοσι μέτρα και διάμετρο περίπου εκατό. Με την επίγνωση ότι και ο ίδιος ο τύμβος αποτελούσε ένα μνημείο, ένα σημαντικό τεχνικό επίτευγμα της εποχής του, θέσαμε ως βασική αρχή τον εντοπισμό των όποιων κτισμάτων κάλυπτε με την κατά το δυνατό μικρότερη καταστροφή του.

Η αρχική κιόλας δοκιμαστική τομή, κατά μήκος της ανατολικής παρειάς του τύμβου, έφερε στο φως δύο ασύλητους τάφους του τέλους του 4ου / αρχών του 3ου αι. π.Χ., με σημαντικότατα ευρήματα που πλουτίζουν τις γνώσεις μας για την κοινωνία και τα ταφικά έθιμα της εποχής. Ο πρώτος ήταν ένας απέριττος κιβωτιόσχημος τάφος, όπου είχε τοποθετηθεί ο νεκρός συνοδευόμενος από αγαπημένα αντικείμενα της καθημερινής ζωής αλλά και τον οπλισμό του. Ανάμεσά τους σιδερένιες στλεγγίδες και δόρατα, καθώς και δύο ζεύγη χάλκινα σπιρούνια, κτερίσματα όχι ιδιαίτερα συνηθισμένα, που υποδηλώνουν ότι επρόκειτο για έναν νεαρό πολεμιστή, έναν ιππέα πιθανότατα, του επίλεκτου σώματος του μακεδονικού στρατού.

Λίγο βορειότερα αποκαλύφθηκε ένα δεύτερο ταφικό κτίσμα με ιδιόμορφη πρόσοψη, που μιμείται πρόσοψη μακεδονικού τάφου. Επάνω σε κτιστό βάθρο στο βάθος του τάφου, άθικτη από τον χρόνο και από βέβηλα χέρια, έστεκε μία ασημένια λάρνακα με μοναδικό διάκοσμο δύο δισκάρια με οκτάκτινα αστέρια. Στο εσωτερικό της, ευλαβικά χέρια είχαν εναποθέσει τα καμένα οστά μιας γυναίκας τυλιγμένα σε χρυσοπόρφυρο ύφασμα.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε περιφερειακές τομές, με συνεχή μελέτη της στρωματογραφίας, που χρησίμευε ως οδηγός για τον εντοπισμό του κεντρικού μνημείου. Χρειάστηκαν ωστόσο δύο ακόμη μήνες εντατικών προσπαθειών μέχρι να αποκαλυφθεί στο κέντρο ακριβώς του τεράστιου τύμβου και σε βάθος δώδεκα μέτρων από την κορυφή του, η καμάρα ενός μικρού μονοθάλαμου μακεδονικού τάφου, που τα ανασκαφικά δεδομένα χρονολογούν στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αι. π.Χ. Και, παρά την πικρή διαπίστωση ότι οι αδίστακτοι τυμβωρύχοι είχαν και πάλι προηγηθεί, η απογοήτευσή μας ήταν στιγμιαία. Η καταγραφή με τοιχογραφίες πρόσοψη του μνημείου, με τα εκπληκτικά χρώματα και, ευτυχώς, ελάχιστες φθορές, υπήρξε η καλύτερη ανταμοιβή.

Το αέτωμα του τάφου κοσμούν μυθικοί γρύπες με ολόχρυσα φτερά, ενώ σε μία στενή ζωφόρο επάνω από το θυραίο άνοιγμα ξετυλίγεται μια σκηνή συμποσίου, τόσο οικεία από τις φιλολογικές μαρτυρίες και την αγγειογραφία, αλλά για πρώτη φορά τόσο ζωντανά κοντά μας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που διαγράφονται οι μορφές, ανάγλυφες σχεδόν, καθώς το σκούρο φόντο αναδεικνύει τη χρωματική πανδαισία.

Στο κέντρο της παράστασης έξι στεφανωμένοι άνδρες, γερμένοι αναπαυτικά σε τρεις κλίνες με πολύχρωμα καλύμματα, απολαμβάνουν τη μουσική της κιθάρας και του δίαυλου που κρατούν οι δύο μοναδικές γυναικείες φιγούρες. Μπροστά στις κλίνες προβάλλουν τρία τραπεζάκια φορτωμένα με φρούτα και γλυκίσματα, ενώ ένας νεαρός οινοχόος περιμένει έτοιμος να γεμίσει τα κύπελλα με κρασί. Στη βασική αυτή σκηνή έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη ομάδες: από τα αριστερά πλησιάζει μία μάλλον θορυβώδης παρέα έφιππων και πεζών συμποσιαστών, μεταφέροντας μάλιστα και σκεύη με τη συνεισφορά τους στην οινοποσία. Στο δεξί άκρο της ζωφόρου η ατμόσφαιρα είναι πιο ήρεμη, καθώς οκτώ νέοι, ακουμπώντας χαλαρά στα δόρατα και τις κατάκοσμες ασπίδες, παρακολουθούν τη σκηνή σιγομιλώντας μεταξύ τους. Τα στοιχεία του οπλισμού και της ενδυμασίας και ιδιαίτερα το χαρακτηριστικό κάλυμμα της κεφαλής, η γνωστή μακεδονική «καυσία», δεν αφήνουν αμφιβολία για την ταύτισή τους με οπλίτες του μακεδονικού στρατού.

Συγκλονιστική ήταν στη συνέχεια η αποκάλυψη δύο ακόμη μορφών νέων που, τυλιγμένοι στις μακριές χλαμύδες και τη θλίψη τους, στέκουν σιωπηλοί δίπλα στην είσοδο του τάφου, αιώνιοι φρουροί του νεκρού ίσως συμπολεμιστή τους. Γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τον τάφο ενός επιφανούς μακεδόνα στρατιωτικού, όπως δηλώνουν και τα υπολείμματα του οπλισμού που βρέθηκαν στον κατασπαραγμένο από τους αρχαιοκάπηλους θάλαμο.

Η άσχημη κατάσταση του εσωτερικού δεν επέτρεπε την ολοκλήρωση της ανασκαφής. Άλλωστε, εκτός από τη συντήρηση των μοναδικών τοιχογραφιών, που ξεκίνησε άμεσα, προείχε η στατική μελέτη και στερέωση του μνημείου, καθώς και η συνολική πρόταση διαμόρφωσης του χώρου και αποκατάστασης του τύμβου, που διατηρείται ανέπαφος στο μεγαλύτερο μέρος του. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, αρχαιολόγοι, αρχιτέκτονες και συντηρητές, δίνουμε πραγματική μάχη με τον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τα συνήθη γραφειοκρατικά προβλήματα που ανακύπτουν κάθε στιγμή.

Ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθειά μας και μοναδικός μέχρι στιγμής χρηματοδότης είναι ο Οργανισμός Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, που έχει αγκαλιάσει το έργο, κατανοώντας τη σημασία που θα έχει η έγκαιρη απόδοση στο κοινό ενός τόσο σημαντικού μνημείου, με την ταυτόχρονη διαμόρφωση του ευρύτερου αρχαιολογικού πάρκου. Είναι βέβαια μακρύς ο δρόμος για την ολοκλήρωση, είναι όμως ενθαρρυντικό ότι οι βασικές διαδικασίες βρίσκονται πια σε εξέλιξη. Πέρα από κάθε αμφιβολία, το οφείλουμε το έργο αυτό στην πόλη μας και στη Μακεδονία. Το οφείλουμε πάνω απ' όλα στο ίδιο το μνημείο που αναδύθηκε από την μακεδονική γη, την τελευταία κατοικία ενός άνδρα, που ίσως δεν μάθουμε ποτέ το όνομά του, η εικόνα του όμως διαγράφεται καθαρά στα λόγια του Πλουτάρχου: «του αυτού ανδρός εστίν και φάλαγγα συστήσαι φοβερωτάτην και συμπόσιον ήδιστον, αμφότερα γαρ ευταξίας είναι».

Μαρία Τσιμπίδου - Αυλωνίτη, Αρχαιολόγος

Πηγή: http://www.hri.org/culture97/gr/magazine/t7/tsimagio.htm

Περισσότερες πληροφορίες και στην σελίδα: http://odysseus.culture.gr/h/2/gh251.jsp?obj_id=1428

,

 

Απογραφή 2011, Πηγές: http://el.wikipedia.org - ΕΛΣΤΑΤ

Άγιος Αθανάσιος (ο) [κάτοικοι 4932]

Νέα Αγχίαλος (η) [κάτοικοι 738]

Βαθύλακος (ο) [κάτοικοι 2316]

Γέφυρα (η) [κάτοικοι 3052]

Νέα Μεσημβρία (η) [κάτοικοι 3048]

Ξηροχώρι (το) [κάτοικοι 597]

 

 

 

Αναζήτηση στο site

Μάθε για το ΕΠΑΛ μας

Ανακαλύψτε το σχολείο μας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2023-2024

Βεβαίωση Φοίτησης - gov.gr

Σχολές στις οποίες εισήχθησαν οι μαθητές μας με τις πανελλαδικές εξετάσεις 2023

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους/τις αποφοίτους που εισάγονται στις παρακάτω Πανεπιστημιακές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024:

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)     ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)    ΔΠΘ

ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ)   ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ)     ΔΠΘ

ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)   ΠΑ. ΜΑΚ.

ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)   ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ)          ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ)   ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)    ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)                 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)    ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ)  ΑΣΤΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ      ΑΠΘ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ)     ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ                     Α.Ε.Ν.

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)      ΑΠΘ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ)     ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)     ΔΙ.ΠΑ.Ε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΓΡΕΒΕΝΑ)      ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)     ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΠΑΤΡΑ)         ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ                                                   

Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και να αξιοποιούν πάντα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Οδηγίες διδασκαλίας μαθημάτων ΕΠΑ.Λ. κατά το σχολικό έτος 2023-2024

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΑΦΙΣΑ

Το ΕΠΑΛ δημιουργεί... Πολιτιστικό Πρόγραμμα Β' τάξη 2018-19

Επιλέγω ΕΠΑΛ

Νέα Τηλεδιάσκεψη Webex για εκπαιδευτικούς

Συμμετοχή του ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018 της WRO Hellas

Νέα για τις Εξετάσεις

Ανακοινώσεις Σχολείου

23-04-2024 Bιωματικό σεμινάριο ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
22-04-24 Διευκρινίσεις σχετικά με το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»
17-04-2024 Εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών 2024
17-04-24 Διεξαγωγή υγειονομικών εξετάσεων και πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ από 17/06 έως 28/06
15-04-24 Άνοιξε η πλατφόρμα για την προσφορά θέσεων μαθητείας από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για το έτος 2024-2025
Επαγγελματική Σταδιοδρομία στη Βιομηχανία
Διοργάνωση εκδήλωσης στην ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ένα τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη με τίτλο "Τελική Στάση"
26-03-24 Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού
12-03-24 Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 202

Vocational Education in Greece

Νέα άρθρα

23-04-2024 Bιωματικό σεμινάριο ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
22-04-24 Διευκρινίσεις σχετικά με το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»
17-04-2024 Εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών 2024
17-04-24 Διεξαγωγή υγειονομικών εξετάσεων και πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ από 17/06 έως 28/06
15-04-24 Άνοιξε η πλατφόρμα για την προσφορά θέσεων μαθητείας από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για το έτος 2024-2025
Επαγγελματική Σταδιοδρομία στη Βιομηχανία
Διοργάνωση εκδήλωσης στην ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ένα τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη με τίτλο "Τελική Στάση"
26-03-24 Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού
12-03-24 Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 202

Μετρητής Επισκέψεων

457980
Σήμερα
Εχθές
Αυτή την Εβδομάδα
Αυτό το Μήνα
Τελευταίος Μήνας
Σύνολο
197
766
963
11459
8324
457980

Your IP: 13.59.243.194
2024-04-29 16:38

Επισκέψεις

Χρήστες
1
Άρθρα
679
Εμφανίσεις Άρθρων
292283

Αποποίηση ευθύνης

Το ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του. To ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνο για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.

Δημιουργία